Studieture | CoolThy

Studieture

De traditionelle studieture på ungdomsuddannelserne udskiftes i disse år hyppigere og hyppigere med indenlands rejser. 

Thy udgør en perfekt destination, da naturoplevelser og surfing i Cold Hawaii, kan kombineres med studier af et lokalområde, hvor den traditionelle levevis går sin vandte gang samtidig med at nytænkning og iværksætteri blomsterer.

Her på siden kan I se eksempler på studieture med udgangspunkt i kystbyerne Klitmøller og Agger, men der kan laves et hav af andre kombinationer. 

Kontakt Christina fra coolthy, der er anvender sin mangeårige erfaring som gymnasielærer til at lytte sig frem til jeres behov og komme med forslag til fagligt indhold, der passer nøjagtigt til jeres ønsker. Tøv ikke med at ringe op til en uforpligtende snak.

Cold Hawaii Agger Cold Hawaii Klitmøller

"Det var helt vildt fedt at tage til Agger, det var virkelig ikke hvad jeg havde forventet, stemningen var rigtig god og de lokale var super gode til at tage imod os og hjælpe med de opgaver vi havde fået for. Det var helt klart en oplevelse for livet, det er simpelthen noget jeg aldrig vil glemme. Derfor kan jeg helt klart anbefale Thy  som en studieturs destination. Jeg elskede alle de aktiviteter der var, selvom at nogle af dem gik over mine grænser, en anden ting som jeg også fik ud af den her tur, var at jeg flyttede mine grænser en hel del, hvilket jeg er super glad for."

 

Maryam Waqar, 19 år

Maryam
Zehra

"Studieturen til Agger var over al forventning! Jeg havde haft en masse bekymringer om, hvordan det nu ville gå med at surfe og SUP, da jeg ikke på forhånd havde noget erfaring, men det viste sig, at jeg slet ikke behøvede den erfaring, og det blev en af de vildeste ting, jeg har oplevet i mit liv! Udover surfing og andre vandaktiviteter havde Agger også en masse andet at byde på, nemlig spændende historie og ro. Menneskerne i Agger var også utrolige venlige og åbne, og det sætter man stor pris på som nysgerrig elev. Det var også fantastisk at mærke klassesammenholdet udvikle sig, og på intet tidspunkt blev nogen ladt tilbage. 

Jeg ville ikke gøre andet end at glæde mig, hvis jeg fik muligheden for at komme afsted igen!"

 

Zehra Yasar, 18 år

"Vores tur til Agger som klasse, var en helt speciel tur. Det var 5 fede dage, der var super lærerige, sjove og udfordrende og hvor vi stod på Stand Up Paddleboard, snakkede med de søde og gæstfrie lokale, og som det bedste af det hele fik vi lov til at surfe. Det var virkelig sjovt og udfordrende, og man fik en masse gode grin sammen. Mega fed tur, som vi ikke vil have været foruden!!!"

 

Berinda Tükenmez og Ida Gomez, 18 år

IMG 8971 (1)
Unnamed

Vil du vide mere eller tilmelde dig et ophold

Tøv ikke med at kontakte os, ved spørgsmål eller lignende.

CoolThy
v/Christina Nordentoft
Bedfordvej 8
2300 København S
Tlf. 23444180
cn@coolthy.dk

CVR: 31 44 76 58
SE: 41 77 90 63

Medlem af rejsegarantifonden 1938

Send mail